اذا انت موظف استقبال بفندق واتاك نزيل اجنبي وبعد فترة اقامته اتعصب بسبب ان الخدمه مش تمام بلفندق ايه الطريقه ال انت ترضيه بيها ويمشي مبسوط؟

تم إضافة السؤال من قبل احمد عبد الفتاح حامد ابراهيم ابو الحمد
تاريخ النشر: 2016/04/05
Hosam Ashraf
من قبل Hosam Ashraf , صيانه اجهزه كهربائيه , شركه الوادي للادوات الكهربيه

احاول اقناعه باْن هذا الخطاْ غيرمقصود ولم نكن نعلم عدم رضائه عن الخدمه المقدمه اليه واْوعده بالاهتمام به فى المره القادمه وتقديم افضل الخدامات والعروض المتاحه مع الاهنمام المتاوصل به اثناْ توجده فى الفندق

abdul hadi osaimi
من قبل abdul hadi osaimi , موظف إدارى , شركة هيف للمقاولات

اعمله تشك اوت وادله علي نزل فندق نظيف ومحترم

افهم بالضبط من ايش معصب، ممكن ادخله المكتب عندي واصل معه لنقطة تفاهم واذا الخطا من الفندق اعوضه بليلة مجانية

awatif hamad
من قبل awatif hamad

احاول ان اهدأه ثم اجعله يشرح المشكله دون مقاطعته و احاول حل المشكله

hend elhenawy
من قبل hend elhenawy

احاول اولا ان اهدى من روعه وبعد ذلك اعوض عليه بخدمات  مميزه افضل من السابقه