ما معنى الكتابة على البطاريات والرموز؟

تم إضافة السؤال من قبل faris mahdi
تاريخ النشر: 2016/03/25
ahmed ragab fathy
من قبل ahmed ragab fathy , Senior HR , AL- Ahlam City for Tourism

55AH.(20HR) / 90min (RC) / CCA480A(EN بص يا غالي تيار شحن البطارية 55 امبير يعني محتاج تونجر الشحن لايزيد عن 55 امبير في الساعة الرقم 55Ah ده يعني اقصي شحنة للبطارية خلال الساعة الواحدة 20HR زمن الشحن لايتعدي 20 ساعة في حالة البطارية فارغة تماما . ده اللي اعرفه وهاحاول اشوفلك بيانات تانية