كيف يمكن التعامل مع مشكلة فى استيراد ملف الاوتوكاد الى المكس؟

عندما استورد ملف من الاوتوكاد الى الماكس بتكون الرسمه صغيرة جدا اكيد عشان القياسات مختلفه . انا شغال على الماكس بالسنتيمتر وعايز اخلى الرسمة اللى على الاتوكاد بالسنتيمتر برضه بس مش عارف الطريقة . ممكن تساعدونىشكرااا

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Moustafa
تاريخ النشر: 2016/03/23
Ahmed Mohamed
من قبل Ahmed Mohamed , Senior Control & Scheduling Engineer, PMO , Parsons - Saudi Arabia

اضبط وحدات الرسم بالسنتمتر على الأوتوكاد واحفظ الرسمة

افتح الماكس واضبط أيضاً وحداته بالسنتمتر

ثم قم باستيراد ملف الاوتوكاد

Homa Yazeed
من قبل Homa Yazeed , 3d visualizer , mubarak al-guthmi contracting

احفظ الملف وكانك سوف تطبعه علي هيئةjpg

 ثم خذه الي3dmax