لو كنت صاحب قرار ، هل عامل السن يلعب دور أساسي في عدم توظيف شخص؟

تم إضافة السؤال من قبل sofiane ziri , ساىق سيارة اسعاف , موسسة الحماية المذنية
تاريخ النشر: 2016/02/27
اليزيد بوكلاب
من قبل اليزيد بوكلاب , محاسب إداري رئيسي , مديرية الخدمات الجامعية جيجل

أنا أشترط سن البلوغ  وبعدها المؤهلات العلمية في جانب التخصص

Mahmoud Ezz Eldien
من قبل Mahmoud Ezz Eldien , Senior Accountant , COPATRA GRAPHICS

بالتاكيد عامل السن بيلعب دور مهم لكن بردوا على حسب الدور الوظيفي

يعنى لو بتكلم عن مندوب مبيعات او تسويق اكيد دور السن بيلعب دور مهم

انما لو بنتكلم عن مدير مالى او مسئول مالى كبير او مسئول مراقبة داخلية فهنا دور السن ملهوش اهمية

Amnah Alshomali
من قبل Amnah Alshomali

لا  لانه يكون لديه خبرات  اكثر

dalal alharbi
من قبل dalal alharbi

شكرا على الدعوة اترك الجواب للمختصين