هل يفضل عمل فواصل إنشائية ، أو فواصل تمدد وانكماش في لبشة خزانات المياه أم لا ؟

تم إضافة السؤال من قبل Haitham Mohamed Elbakry ABDELKAFY , Project manager , CONCORD for Engineering & Contracting
تاريخ النشر: 2016/02/21

أكيد لازم نعمل فواصل عشان درجة الحرارة

tareq mohammed
من قبل tareq mohammed

في بعض الحالات يتشابه دور مدير التسويق و مدير المشتريات لانهم جميعهم يبحثون على العرض الانسب للشركة سواء عند الشراء او تسويق منتج ما