ايهما افضل كانون ام نيكون ولماذا؟

تم إضافة السؤال من قبل Omer Elsiddig Elamen Ahmed , Media Representative , Yanbu Aramco Sinopec Refining Company Ltd
تاريخ النشر: 2016/01/28
Mohamed Ragab
من قبل Mohamed Ragab , Graphic Designer , -------

بسم الله الرحمن الرحيم

اولاً: خلينا متفقين ان الكانون والنيكون بينافسوا بعض والشركتين من احسن الشركات الى بيصنعوا الكاميرات لان الشركتين مقرهم اليابان ومعروف عنها جودة التصنيع وضمانة

طيب بالنسبة لانى احسن النيكون ولا الكانون دة بيعتمد على حبك وميولك وعلى شخصية الكاميرا وتعاملك معاها يعنى انا مثلا بحب النيكون علشان بتطلعلى الوان كويسة وجودة عالية فى الصور واتعودت عليها بقدر اتعامل معاها ع طول طيب والكانون جودتها حلوة فى تصوير الفيديوهات وامكانياتها متعددة

لو احنا هنقارن بين كانون ونيكون صعب شوية لان دة بيختلف فى الموديلات والتصنيع

يعنى مثلا

Nikon D

هى شبيها او تقارب ل

canon D or Dla ma a3taked

طيب تعالى نتفق ان فى حجات معينة لازم وانت بتشترى الكاميرا بتاعتك تدور وتركز عليها

وطبعا دة على حسب المبلغ الى هتشترى بية الكاميرا فا بيحددلك انواع معينة من الكاميرا

وطبعا على حسب المبلغ هيحددلك انواع من النيكون وانواع من الكانون

بالشروط الى هتعرفها دى تقدر تحدد بقى انى افضل لك وانى الاحسن :)

وطبعا برضو ممكن تعرف اكتر على عيوب ومميزات الكاميرا الى هتشتريها عن طريق التجارب العملية يعنى اسئل بعض الاصدقاء الى عندهم كاميرا وشوف نوعها

الناس الى شغالة فى التصوير وكدة هتلاقيهم بيرفعوا شغلهم اسئلهم نوع الكاميرا المستخدمة وشوف الافضل بالنسبة ليك

يارب اكون افدتك

Mohamed Jebriel
من قبل Mohamed Jebriel , تصوير , فريلانسر

لكل منهما استخداماته نيكون الافضل فى التصوير الفوتوغرافى الكانون الأفضل كتصوير فيديو