البرمج المحاسبية متقاربة جميعها في الية المعالجة مع الاختلاف في شكل نوفذ الادخال , وقوة وامان قاعدة البيانات . ونماذج التقارير :؟

ما مدى صحة العبارة  ؟

تم إضافة السؤال من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials
تاريخ النشر: 2016/01/14
Anas Touqan
من قبل Anas Touqan , مدير قسم المحاسبة , شركة التكامل الغذائي للتجارة والتسويق

عبارة صحيحة , فكل البرامج المحاسبية متقاربة في ألية المعالجة

abdelaziz allam
من قبل abdelaziz allam , محاسب اول , شركة كامبردج مصر للاستثمار التعليمي ش.م.م

اظن ان الكلام ده صحيح في البرامج العادية نفس المعالجة والاسلوب  والاختلاف والتطور فقط في حجم وامان قاعده البيانات وكمية التقارير لكن اظن  مع البرامج الضخمه حتلاقي نظام erp اللي رابط كل شئ بالمنشاه ببعضه علي نفس البرنامج من ادارة افراد وانتاج ومحاسبة ومراجعه ومبيعات ومشتريات وادارة ومع التطور التكنولجي ده حتلاقي البرنامج متحكم بكل كبيرة وصغيره بشكل مترابط في برنامج واحد