مالفرق بين الجودة في خدمة العملاء والتميز في خدمة العملاء ؟

تم إضافة السؤال من قبل Abdulbaset Anam , مدقق حسابات , شركة اللاحجي وانعم لتدقيق الحسابات والاستشارات المالية
تاريخ النشر: 2016/01/07
د Waleed
من قبل د Waleed , Management - Leadership-Business Administration-HR&Training-Customer Service/Retention -Call Center , Multi Companies Categories: Auditing -Trade -Customer service -HR-IT&Internet -Training&Consultation

هما مرتبطان بطريقة ما, فالتميز في الخدمة يؤدي الى جودة الخدمة  والعكس صحيح... شكرا

abdulkarem bamhsoo
من قبل abdulkarem bamhsoo , تنفيذ العمليات المصنع , yascp مصنع ينبع للكمياويات المتخصصة

الجوده تكون بعد الخدمه العميل مربوطه بالمتابعه

التميز وهي الخدمه الفوريه لكسب عمال جدد

أحمد فوزي زكي اسماعيل
من قبل أحمد فوزي زكي اسماعيل , accounting manager , chapatti Indian Restaurant

الجودة هي عملية التقييم بعد خدمة العميل اما التميز تكون في نفس اللحظة

الجوده هى مجرد ان تقدم افضل ما عندك للعملاء اما التميز هو ان تكون افضل من جميع الشركات فى هذا المجال اى انك تكون الافضل و الاجود و المتميز

fatima zahra drim
من قبل fatima zahra drim , مكلف بالاعلام , وكالة اشهار

الجودة تكون بعدية اي بعد العمل يمكن وصفه بالجودة بينما التميز يضهر من البداية