انا مساح خبرة 3 سنوات ابحث عن عقد عمل لدوله من دول الخليج والسؤال هو ما هى افضل دوله من دول الخليج ؟ وفين افضل مكتب او شركة سفريات فى مصر؟

تم إضافة السؤال من قبل أشرف صبحى على السقا السقا , مساح عام , مجموعة طلعت مصطفى
تاريخ النشر: 2016/01/03
Ahmed Eltehawy
من قبل Ahmed Eltehawy , Sr. Qa/qc Welding Inspector , Seenopex Oil & Gas

ربنا يوفقك اولا

والافضل تبحث عن شركات السفريات لان مش فى شركه مميزه عن شركه لما تبحث هتلاقى شركات كتير وابعتلهم كلهم ورقك

Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

شكرا أستاذ أشرف , لايمكن تفضيل دولة خليجية عن أخرى ,لكل دولة لها خصوصيات , نصيحتي توكل على الله أي عرض مناسب يأتي تابع به , وبالنسبة لشركات السفريات ليس لدي خبرة في هذا الشطر من السؤآل .