مهندس كهرباء خبرة ٧سنوات ابحث عن عمل في مجال اختصاصي؟

لدي الخبرة في مجال تخصصي وادارة المشاريع وبرامج البريمافيرا والاتوكاد وبرامج الحاسبات

تم إضافة السؤال من قبل abdullah diab , مهندس استشاري , شركة القصص
تاريخ النشر: 2015/09/19
gaber oraby
من قبل gaber oraby , Site Project Manager , ACCURATE (MEP PROJECTS)

ان شاء الله حتاخد اللى عاوزه بس للاسف انا زيك بدور على شغل افضل من اللى انا فيه.ابقى خدنى معاك