اريد ان ابحث عن وظيفه داخل الاردن تتعلق في التسويق من خلال الانترنت وذلك باستقبال مكالمات الزبائن، هل يمكنكم مساعدتي؟

التسويق وجدب الزبائن واستقبال اتصالاتهم واعطاء كافه المعلومات بمن اراد الشراء لصاحب المنتج والحصول على نسبه حسب عدد المبيعات لدي

تم إضافة السؤال من قبل Manora Safy
تاريخ النشر: 2016/01/02
Abeer Said
من قبل Abeer Said

لازم يكون عندك معلومات عن الحاجه اللي هتسوقلها وتكون مقتنع باللي بتقوله عشان العميل يقتنع وكمان تطمنه عشان الثقه والاهم خدمه مابعد البيع سواء خدمه او منتج انك تسال العميل بعد البيع بفتره بسيطه عن جوده المنتج اكنك بتجمع تقييمات كده هيهتم وهيحس بالامان اتجاه منتجك او شركتك وهتجذب العملاء