السلام عليكم انا مقبل علي شغل محاسب في مكتب شحن وتخليص جمركي اشتغل ازاي وايه الدورة المستندية الموجودة ؟؟ وشكرا لكم

تم إضافة السؤال من قبل alaa younis
تاريخ النشر: 2015/12/17
Tawfik Hassan
من قبل Tawfik Hassan , مشرف خدمة عملاء , سعودى كول

هبدأ معاكم واعرفكم فى المقالة دى ايه اهم حاجة ممكن تهمك فى مجال شحن لمصر من الباب للباب وازاى تميز بين الشركات الى ممكن تهتم بمحتويات فاتورتك وتوصلها بسلام والمؤسسات الى ممكن تنصب عليك فهعرفك النقط المهمه دلوقتى فركز فى الكلمتين دول اهم من كل الى موجود فى المقالة تحت لانه هري فى الفاضي شركة شحن لمصر .