السلام عليكم انا عندي لاب DELL 5558 i7 لما بلعب بيس 20 اللعبة بتبقى شغالة وفجاة بتقف والصورة ثابته وبعدين اللاب يرستر ودا بيحصل بعد 10 او اكتر؟

السلام عليكم انا عندي لاب DELL i7 بس لما بلعب بيس او بابجي علي المحاكي اللعبة بتبقى شغالة وفجاة بتقف والصوت شغال والصورة ثابته والجهاز مش بيستجيب لاي حاجه وبعدين اللاب يرستر ودا بيحصل بعد او دقيقة من اللعب والمشكلة دي جديدة الجهاز كان شغال كويس وفجاه من كام يوم حصل كدا .امكانيات جهازيRAM8GBVGA NVIDIA GeForceM4GBايه المشكلة هل هي مشكلة في الرام او كارت الشاشة ولا الجهاز ذات نفسه ولا الالعاب فيها حاجه ناقصه وشكرا.

تم إضافة السؤال من قبل abdo altayeb
تاريخ النشر: 2020/07/09
abdo altayeb
من قبل abdo altayeb

عملت كذا نسخه للجهاز وبرضو نفس المشكلة .. هل يوجد حل ؟؟؟؟؟؟؟