ما هي المواصفات والتغييرات المطلوبة لتحويل جهاز كمبيوتر شخصي الي جهاز سيرفر يعمل علي ويندوز سيرفر 2008 ؟

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud MohamedAhmed Hamid Ali , Technical Support Specialist , Nile River State Information Center
تاريخ النشر: 2015/12/16
Waseem Bakhsh
من قبل Waseem Bakhsh , IT Administrator , Chemical Development Company

التغيير والتعديل يعتمد على عدد المستخدمين و الوظيفة / الوظائف  التي سيقوم بها السيرفر ونوع نسخة ويندوز سيرفر

بوجه عام اقل احتياجات السيرفر

1- عدد2 هارد ديسك

2- عدد2 كرت شبكة

3- معالج i5 والرام8

Adam Ahmed
من قبل Adam Ahmed , IT & Web Developer , Freelance

بسم الله الرحمن الرحيم

المتطلبات عشان التعليم مش كبيره

بس لو عايز سرفر قوي جيب اقوى مكونات في السوق