عندي مشروع في ماده تشخيص اعطال و مش عارف إزاي استخرج كل الاحتمالات اللي ممكن تكون ف المعده؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Ashraf Mohamed Shalaby Saffa , مهندس و مسئول تشغيل مركز خدمة سيارات , I FIX auto service
تاريخ النشر: 2015/12/10
Osama Ahmed
من قبل Osama Ahmed , مهندس صيانه + بائع , عدة شركات ومحلات منها شركه مزايا وحسام حسن ومنها كليه فنون جميله جامعه حلوان

تجربه جميع الحلول الأقرب فالأقرب حسب تشخيصى