سلام عليكم انا متلخبط بطريقة استخراج المصروف المستحق كيف اعرف انه تم اعطائي اياه مباشرة ومتى استخدم التعويض بالقانون؟

تم إضافة السؤال من قبل osama sife
تاريخ النشر: 2015/12/10
abdelaziz allam
من قبل abdelaziz allam , محاسب اول , شركة كامبردج مصر للاستثمار التعليمي ش.م.م

سؤالك مش واضح علي فكره لكن المصروف المستحق هو مصروف يخص الفتره ولم يسدد مثلا مصوف المرتبات في اخر الفتره المفروض ندفعه في اخر الفتره  ولكنه لم يسدد بالتالي يتم اثبات استحقاقه في الفتره                                                                                                                              من ح/ مصروف الروالب   الي ح/ مصروف الرواتب المستحقه