ماهو الحل الامثل للمشاكل المتعلقة ببرمجة الفلاشة في اجهزة الكمبيوتر؟

تم إضافة السؤال من قبل khalid abdoalle mohamad atte abonahid , مدخل بيانات , شركة المصنع السوداني الماليزي
تاريخ النشر: 2015/12/08
Ahmed Benyamen
من قبل Ahmed Benyamen , مدخل بيانات , مكتب احمد بنيامين محاسب قانوني وخبير ضرائب

السلام عليكم اخي مافهمت السؤال انت بتتكلم من جهة الفايرس ولا من جهة انها بتخرب علي طول ولا الفلاشة بوت ولا ايش بالضبط لاتو الحماية من فايرس الجهاز والفلاشة في نفس الوقت في برنامجين الاول يو اس بي ديسك سكيرتي بينسك الفايرس من علي الفلاة قبل ما يدخل الجهاز والعكس والثاني ان اف اي اس داتا يقفل الفلاشة من دخول او خروج الفايرس من جهة الفلاشة بتخرب وعمرها قصير ايش تسوي قبل ما تشيل الفلاشة من الكمبيوتر اختار اخراج بامان وبس اما برمجة الفلاشة بوت سهلة نزل برنامج ايزو بالعربية في تحويل الفلاشة بوت وفي برنامج للتحويل الفلاشة يوت نزلوه مع الشرع