انا لسه مبتدئ ومش عارف اعمل تكوين نفسى ممكن حد يساعدنى؟

تم إضافة السؤال من قبل mahmoud fawzy hassan
تاريخ النشر: 2015/11/15
د Waleed
من قبل د Waleed , Management - Leadership-Business Administration-HR&Training-Customer Service/Retention -Call Center , Multi Companies Categories: Auditing -Trade -Customer service -HR-IT&Internet -Training&Consultation

أتفق مع اجابة الأستاذ خالد ... تعلم , طور نفسك,كن صبورا ثم صبورا وابحث عن الفرصة التي تناسبك !

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

يدك هى من تساعدك وطموحك هو محركك والاقدام والايجابيى هى زادك ووقودك فاسعى وتطور وادفع نفسك الى التعلم والتدريب المستمر فلن تمسح دمعتك الا يدك