اي قطاع مفيد للمحاسب أكثر العمل في المقاولات ؛ البنوك ؛ غيرذلك ؟

تم إضافة السؤال من قبل مقبول محمد جلال علي , General Accountant , شركة جودت للمقاولات
تاريخ النشر: 2015/11/03
Mohamed matar
من قبل Mohamed matar , Finance Manager , ASG Group

المقاولات اشمل

لان نشاط المقاولات من طبيعته انه يتعامل مع جميع الانشطة الاخري بطريقة مباشرة البنوك ( شئ اساسي ) الشركات التجارية والصناعية والخدمية

Alaa zaki
من قبل Alaa zaki , مدير مالى , جسمي والعصفور لمقاولات البناء

اخى الكريم مقبول سؤال كويس لكن تسمع عن مفهوم المحاسب الشامل هتلاقى فيه اجابة سؤالك بالتحديد ( المحاسب المهنى المحترف ) المحاسب المتمرس على جميع انواع الانشطة من خلال خبرات عملية يتقدر تقول يجمع بين المالية والمقاولات بالاضافة الى التكاليف وياريت بقى يبقى متمكن من محاسبة البنوك والاستثمار وع فكرة شد حيلك واشتغل كتير وتمرس على اكثر من نشاط وان شاء الله تبقى محاسب محترف ومتمرس تبقى ساعتها يطلق عليك المحاسب المحترف

Gabr Yassen
من قبل Gabr Yassen , محاسب مالي , كايرو تريد

 أتفق مع ا/ علاء و أظن ان المقاولات مفيدة بشكل كبير بالإضافة الى التكاليف

MOHAMMED NASSER
من قبل MOHAMMED NASSER , رئيس تنفيذي , محاسبة ومراجعة

المحاسب القانوني هو الاكثر تمراسا على اعمال المحاسبة والمراجعة لان نشاطه الرئيسي المحاسبة اما الانشطة الاخرى فتكونمن ضمن  مهام المحاسب ارفاق مسوغات الصرف والتاكد من صحتها ومتابعة المعاملات وهذه تستغرق الوقت الاكبر من العمل .

مهنيا قطاع المقاولات ولكن ماديا قطاع البنوك .

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

برأيي التنوع في الخبرة وقدرة الاستيعاب   لانشطة متنوعة  هو ما  يرفع من كفاءة المحاسب

Haitham EL sayed Ahmed Ali Abd El Aal
من قبل Haitham EL sayed Ahmed Ali Abd El Aal , مشرف مستودعات - Warehouses supervisor , شركه عبد الرحمن سعد الراشد واولاده المحدوده (ARTAR)

بكل تأكيد المقاولات  هتفيد المحاسب اكتر

Meme Queen
من قبل Meme Queen

البنوك مفيدة اكثر من المقاولات

Abdullahi Kaalmoy
من قبل Abdullahi Kaalmoy , السكرتير , استوديو هارموني

البنوك هي الافضل للمحاسب العمل فيها