ما هي أفضل ماركات ماكينات تصنيع الاثاث؟ لتصنيع المطابخ والدواليب وابواب المنازل؟

١-ماكينات تقطيع وحفر ولصق شريط ٢- ماكينات الكبس والقشرة ٣- ماكينات الصولد ٤- الدهان غرف وخطوط

تم إضافة السؤال من قبل Hamada Sarhan , Wood Furniture Production Manager , bedquarter factory
تاريخ النشر: 2015/10/22
asmaa Kamal
من قبل asmaa Kamal

اهلا بحضرتك في شركة بلوماك لماكينات السي أن سي

نقدم لحضرتك ماكينات مواصفات أوروبية مكونات مستوردة افضل الانواع

https://www.facebook.com/bluemaccnc

Tharwat Mohamed
من قبل Tharwat Mohamed , مدير الصيانه , Hanimex for wooden and metallic industries

لو تقصد الأفضلية بجودة المنتج مع تجاهل نسبي للتكلفه هيكون الماكينات الالمانيه في المقدمه وعلي راسها Homag وبعدها الايطالي اقل تكلفه وعلي راسها BIESSE اما لو اردت المنتج الاقتصادي والجوده الجيده للماكينات الجديده منها والمقبوله للماكينات المستعمله فسيكون الاختيار من الماكينات التركيه والحل الارخص في السوق المحلي هو الماكينات المصري واخيرا الصيني