ما هو ترتيب و مسؤولية الوظائف التالية:Senior Auditor- - Chief Accountant - General Accountant - Senior Accountant- Junior Auditor - Junior Accountant

وضح ترتيب المسميات الوظيفية واشرح المهام والمسؤوليات لكل وظيفة

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed El-Shahat , Operations Manager , Digital Vision for Financial & Admin Consultancy
تاريخ النشر: 2013/04/27
Murad Farah
من قبل Murad Farah , Internal Auditor , Haji Husein Alireza & Co. Ltd (Mazda,Geely , Aston Martin, Peugeot and MAN Truck)

Accounting Department : - Chief Accountant - Senior Accountant - General Accountant - Junior Accountant - Assistant Accountant ---------------------------------- Audit Department : - Audit Manager - Senior Auditor - Auditor - Junior Auditor - Assistant Auditor