ما هي المهارات اللازمة لتعلم صيد السمك؟

تم إضافة السؤال من قبل Faisal Felimban , إداري الأمن السلامة في مصنع البلمرة , شركة الجبيل للبتروكيماويات
تاريخ النشر: 2015/09/10
youssef marchoum
من قبل youssef marchoum , بحار , MARSA

الصبر أولا و إتخاذ الحيطة و الحضر و المراقبة عن بعد قبل شروع في التجربة

adel el khashab
من قبل adel el khashab

اهم شى اختيار المكان المناسب للصيد

mohamed ali mohamed ايد
من قبل mohamed ali mohamed ايد , عامل , اسكندريه للأطارات

الرزق من عند الله لاكن اهم شيء الصبر

mohamed amine merbah
من قبل mohamed amine merbah , عون ادارة , الادارة المحلية

المهارات اللازم في الصيد السمك هي اولا الحيطة و الحدر ثانيا يجب التعلم تقنيات الصيد و دراستها من الجانب النظري  قبل التطبيق

الصبر وتحمل المشاقة من ترحال وسفر ونطلع الدود اللى هنصطاد بيه من تحت الشجر وكده