ما هي افضل لائحة تنظيمية للعمل في شركة برمجيات ؟

تم إضافة السؤال من قبل Sameh Ahmed Elzamley , مدير المشروع , المصرية الأوروبية
تاريخ النشر: 2015/08/26
Saad abdeldayem
من قبل Saad abdeldayem , IT Manager , Abbasi Group

فى كتير جدا بس السؤال انت هتاخدها ليه عايز علم ولا عايز وظيفة

ممكن دلوقتى تاخد الكورس اونلاين او مع نفسك ومتخدش الشهادة كمان وتشتغل بالكورس

Musaab Mhgoub Musa Almajidy
من قبل Musaab Mhgoub Musa Almajidy , كاتب , صحف عالمية ومحلية

شكرا:

تختلف اللوائح التنظيمية حسب القانون فى كل بلد وفقا للقانون لذلك فإن مايصلح لبلد قد لايصلح لبلد آخر حسب اعتقادى.

Mohammad Terkawi
من قبل Mohammad Terkawi , Senior Software Quality Assurance Engineer , Lean Business Services

لا توجد هناك لائحة محددة فهي تختلف من دولة لدولة وأحيانا من منظمة لمنظمة أخرى

هذا سؤال مفتوح لا حدود له. فلم تشرح أي شركة برمجيات وفي أي دولة و ما الغرض المخصص من اللائحة التنظيمية و هل تريد لائحة جديدة أم تريد لائحة للتعديل عليها !!!!