ايهما افضل راتب عالى فى شركة غير مستقرة ام راتب اقل فى شركة مستقرة ؟

ايهما افضل راتب عالى فى شركة غير مستقرة ام راتب اقل فى شركة مستقرة

تم إضافة السؤال من قبل ادهم كامل ادهم وردة , مراقب حسابات ERP , شركة عبد الرحمن احمد الدهام
تاريخ النشر: 2017/01/22
ramy desouki
من قبل ramy desouki , Accountant , Berlitz Egypt- Westwood Group

الراتب مش هو المعيار الوحيد اللى بيخليك تختار الشركة اللى تشتغل فيها الحاجات زى مثلا انت بتتعلم فى الشركة دى ولا لا ؟ هل فى فرصة انك تترقى في الشركة دى ولا لا ؟ وفكره ان الشركة الغير مستقره صعب تدى مرتبات كويسه

Abdullah Aziz Eldain Morsi  Elgendy -        CMA  Candidate
من قبل Abdullah Aziz Eldain Morsi Elgendy - CMA Candidate , Regional Receivable Accountant , Amiantit Group of Companies

شكرا للدعوة الكريمة

راتب مقبول في شركة مستقرة

salim alhajri
من قبل salim alhajri , كاتب علاقات عامة , إعمار مزون للهندسة و المقاولات ش م م

يعتمد علي معاملة الشركة لي انا

صعب ansak
من قبل صعب ansak

المشكله مش في الراتب المهم تكون الوظيفه دايمه

Mohamed Elbadry Elbadry
من قبل Mohamed Elbadry Elbadry , General Manager of Financial and Administrative , UNION OF PRODUCERS & EXPORTERS OF HORTICULTURAL CROPS

راتب أعلى .............................................................

Hussein Ali
من قبل Hussein Ali , Commercial Manager , Hill-EHAF JV

ذلك يتوقف علي فتره عدم استقرار الشركه بمعني لو من المتوقع ان هذه الشركه مستقره في حدود عامين قادمين افضل شخصيا الراتب الاعلي بها.

majed ahmed
من قبل majed ahmed , مشرف اداره موارد بشرية , شركة توافق الخليجيه للاستثمار

راتب اقل فى شركه مستقره طبعا

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

الاختيار يتوقف على عدة عوامل    بالاضافة الى الراتب

 *-  امكانية اكتساب الخبرة

 *- المستقبل الوظيفي

 *- الاستقرار

*-  الظروف الشخصية

*-  النظرة الشخصية للفرصة

  و السبب

ان هناك  من ينظر الى الاستقرار  و الخبرة  ويعلم ان لهم ثمن "تضحيات بالبدائل "

 و هنالك من ينظر الى الشركة ذات الراتب الاعلى كمحطة مؤقتة  لرفع  معدل راتبه في سوق العمل

شاكر الدعوة

Gabr Yassen
من قبل Gabr Yassen , محاسب مالي , كايرو تريد

أفضل أن أتحصل على راتب قليل فى شركة مستقرة ذات إدارة رشيدة

الأفضل هو راتب أقل في شركة مستقرة ، الإستقرار مهم جداًعلى الأقل من الناحية النفسية للموظف حيث يرتبط به وضعه المهني والعائلي

walaa al-bedeirat
من قبل walaa al-bedeirat , محاسب مالي وتدقيق , مكتب الاوس لتدقيق الحسابات

اكيد شركة مستقرة حتى لو كان الراتب اقل