ما المقصود بإنتاج برمجيات جيدة؟

تم إضافة السؤال من قبل Ameen Ali Hassan Ali , Head of the Software Support Department , InventorTech Systems Co.
تاريخ النشر: 2013/08/25
walaa akram
من قبل walaa akram , Senior Quality Control Engineer , p&es consukorra

it doesn't mean getting program which is totally free of bugs but it means that you are producing program which is in stable state with no blocker bugs and match user requirements.