ما هى افضل طريقة لتسويق تطبيق وايه الكورسات اللى ممكن تساعدنى فى عملية التسويق؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed khder , Senior Android Developer , BokDoc
تاريخ النشر: 2015/07/25
Sherif EL Agaty
من قبل Sherif EL Agaty , Sales and Marketing Director , Al Failaq Farms

اولا يجب تحضير كل مميزات التطبيق

ثانيا توظيف كل ميزة لجذب بها مجموعه من الافراد لان اجتياجات الفرد تختلف من شخص للاخر  فا لازم نعرف نوصل لكل واحد بحاجة هو بيدور عليها

ثالثا بدء الحملة الدعاية على شبكات التواصل الاجتماعى واستهدف الفئات المعينة اللى هتستجيب اكتر للتطبيق .. تجنبا لاهدار المال

رابعا تقديم بعض الخدمات المجانية اللى تساعد على جذب الجمهور فى حالة ان التطبيق ده بمقابل مادى

كورسات الديجتال ماركتينج