ايهما افضل الترقيه فى شركه صغيرة وحديثه فى السوق ام العمل بدرجه اقل ضمن فريق في مؤسسه قويه ومشهورة ومتعدده الجنسيات؟

تم إضافة السؤال من قبل samar EL-Naggar , key account specialist , Danone
تاريخ النشر: 2015/07/21
ahmed fattouh sakr
من قبل ahmed fattouh sakr , مشرف بيع , الاخوه لتجارة وتوزيع الادويه

العمل بدرجه اقل ضمن فريق فى مؤسسه كبيره وبالاجتهاد واتقان العمل ترتقى

Moamen Tarek
من قبل Moamen Tarek , مسوق شبكى , شركه uniway للتسويق الشبكى

الترقيه فى شركه صغيره وحديثه فى السوق