لو اتصل بك عميل غضبان جدا وقام بتهزيك والقاء الغلط والعيب فيك ماذا ستفعل؟

تم إضافة السؤال من قبل sara mohamed , خدمه عملاء , رساله
تاريخ النشر: 2015/06/30
Asmaa Hussien
من قبل Asmaa Hussien , مساعد مدير المبيعات , Healthy land

احاول امتصاص غضب العميل وبعد نتهدائته استمع جيدا الي مشكلتة واقدم له الحلول المتاحة

مايكل لويس
من قبل مايكل لويس , استراد وتصدير , اولاد شعيب للتجارة والتوزيهع

لازم الاول سماع اللعميل جيدا وعدم مقاطعه العميل باى شكل من الاشكال وانتهاز فرصه لمتصاص غضب العميل ونحافظ جدا على التون فى الكلام على العميل وبعد ذلك محاول تهدئه العميل وسؤل العميل اساله مباشر حول مشكلته وبعد ذلكك نقظم له الحلول وليس وعود واذا كان الامر سوف ياخد وقت اكتر واحتاج صالحه اكبر لازم المتابعه مع العميل حتى انهاء المشكله

منور الخالدي
من قبل منور الخالدي , مسؤول مبيعات العملاء , البنك العربي الوطني

أحاول تهدئة العميل أولا ً وأسئله عن السبب والخدمة التي قدمت له ، وأحاول أن أخدمه بالشكل الصحيح أو يتم التوضيح له . وبذلك أكون قد امتصصت غضب العميل وقدمت له الخدمة المطلوبة ، وبالتالي سوف يكون العميل في قمة الخجل من الموظف .

ghazy alnajashi
من قبل ghazy alnajashi , وسط , toyota

انا باكلمه وبقله خلاص ياخونا لوسمحت احترم نفسك ايش بتسالنا بيرد عليا ونا اقله خلاص تستلم حسابك الي اخر شي هناك هو بيراجع نفسه بعدين وبعتذر عن كل شي ماجرا

Shifa Aljayyousi
من قبل Shifa Aljayyousi , English Teacher , Zarqa University Schools

الاعتذار افضل شي .. وتصحيح الخطأ

hsam hfiz
من قبل hsam hfiz , salesman , bbcee BBCEE TEXCO

  أنا أحاول أن أشرح له وجعل له فهم

فايزة عبد المبدي
من قبل فايزة عبد المبدي , مدرسة , مدرسة صناعية

بعد سماع مشكلة العميل اعتزر له عن حدوث المشكله واعده بان تحل المشكله علي الفور

ahmad safadi
من قبل ahmad safadi , أدارة شؤون مكتب , الهيئة الوطنية للمتقاعدين العسكريين

هذا يعود لنمط الشركة , وفي قانون الشركان الحق للذبون مهما كان الغلط , في هذا الموقف احاول تهدئة الذبون قدر المستطاع وارضاءه , وان لم يصلح استدعي المسؤول عني

Dody Kardash
من قبل Dody Kardash , مثقف ميدانى , جمعية المصرى للتنمية والتدريب

التزم الهدوء واحاول تهدئة العميل وامتصاص غضبه

Raeed Elmasri
من قبل Raeed Elmasri

اسمع العميل كويس وبتركيز وامتص غضبه واحاول اهديه واحل له المشكله. دايما العميل علي حق حتي ولو هوه غلطان

Osama Yousef
من قبل Osama Yousef , Senior Sales Executive , Estadat Sports Facilities Management

لازم اسمعو للاخر و اشوف هو عايز ايه و اهديه و امتص غضبو و بعد كدة احل مشكلته