ماهو انسب مجال متاح لمهندس المناجم والفلزات فى مصر وماهى الكورسات المطلوبة لهذا المجال؟

تم إضافة السؤال من قبل abdullah saber , Third party,QC,CWI , EGIT
تاريخ النشر: 2015/06/11
hossam sobhy mohmed
من قبل hossam sobhy mohmed , شئون ادارية , الشركة المتحده للصيادله

لايوجد  اما الكورسات   طبعا فى كورس مطلوب جدا فى اغلب الشغل حاليا وهو كورس ansys

Ahmed Salem
من قبل Ahmed Salem , مهندس , egyption iron & steel com

من وجهه نظري انسب المجالات اولا مصانع الحديد والصلب وايضا المسابك اما الكورسات منها معالجه حراريه