لو انا عندي جهاز ساقط نسخة وعليه فايلات مهمة جدا وتحديدا فى :c فى كام طريقه علشان انزل نسخة بدون ما افقد الملفات المهمه دي؟

تم إضافة السؤال من قبل Mostafa Mohamad , مدير مكتب محاماة , مكتب محاماة
تاريخ النشر: 2015/05/08
Ahmed Samy
من قبل Ahmed Samy , أخصائى حاسب آلى , شركه مياه الشرب

ممكن بمنتهى السهوله انك تقوم بتوصيل الهارد فى جهاز اخر واخذ نسخه من الملفات المهمه ونقلها الى مكان اخر غير ال C:

وفى طريقه تانيه من على الدوس انك تدخل على الدوس وتنقل الفايلات المهمه Copy and baste عن طريق الامر :copy اسم الملف to اسم المكان المراد نقل الملفات اليه

فاطمةالزهراء السداني
من قبل فاطمةالزهراء السداني , متدربة محاسبة , maroc modis

ممكن بمنتهى السهوله انك تقوم بتوصيل الهارد فى جهاز اخر واخذ نسخه من الملفات المهمه ونقلها الى مكان اخر غير ال C: