جمعتك الصدفة بأكبر رجل أعمال في بلدكم داخل المصعد, ولديك مشروع تريد تنفيذه فكيف ستقوم بإقناعه خلال دقيقة واحد وبكلمات مقتضبة؟

تم إضافة السؤال من قبل Samer Ibrahim Hamad , Freelance Designer , Home
تاريخ النشر: 2013/07/28
sara sara
من قبل sara sara , نائبة أمين المال , جمعية صوت الشباب الحر

فقط بطلب رقمه الخاص

اسماء سعيد
من قبل اسماء سعيد , Executive Secretary , House Pointer _ Real Estate & Projects Marketing

انا معجبة بنجاح حضرتك ووصولك الى القمة واضح ان تفكير حضرتك غير تقليدى وبسمع ان حضرتك دايما بتنفذ المشروعات اللى غيرك بيعجز عن تنفيذها واللى بتحتاج لجرأة ورؤية من حضرتك انها اكيد ناجحة وبتحقق عوائد هايلة فهل ده صحيح ؟ طبعا الكلام ده يتقال بمنتهى الحماس والإعجاب كأنك شفت سوبر مان هههههههه وأكيد من اسلوبك وطريقتك هيفرح بنفسه اوى لآن الإنسان مهما على بيحتاج انه يحس بقيمته ونظرة الناس ليه سيبه يتكلم عن نفسه كلمتين وهيشكرك وهو مبتسم ومتقاطعهوش ولما يخلص قله انا سعيد بشرف مقابلة سيادتك وانا عندى مشروع غير تقليدى زى مشاريع حضرتك ونفسى استفيد بخبرة حضرتك وتقولى هيحقق نجاح ولا لاء ؟ وانت وحظك بقى المصعد هيوقف فى الدور الكام ههههههههههه بالتوفيق ان شاء الله

mostafa ahmed
من قبل mostafa ahmed , Owner , Orange for marketiing

لدي مشروع سوف يمكنك من التحكم في السوق اكثر ومربح جدا

Arash Lajevardi
من قبل Arash Lajevardi , National Sales And Marketing Manager , Bastan group

only introduce myself and get appointment for meeting ,

محمد الشاجري
من قبل محمد الشاجري , موظف استقبال فندقي , فندق المطلق

رقمي الخاص

abdallah al-cheik
من قبل abdallah al-cheik , قا ئد-مدير , وزاره الدفا ع -متقا عد

سعيد جدا بلا قائق ولديه مشروع عالى الانتاج قليل التكلفه بدون كثره فى الكلام لان رجال الاعمال لايرغبون الاسهاب بل الدخول مبا شره للهدف

Ashraf Alsinglawi
من قبل Ashraf Alsinglawi , Medical Supply Chain Planner , International Committee of the Red Cross

سيدي هل تهتم بالمشاريع الابداعية الحديثة ذات العائدالعالي على الاستثمار؟

Mohamed Brahimi
من قبل Mohamed Brahimi , Charger de clientelle , Cnep banque

اقوم بعطا صورة موجزة عن امشوع مع اعاد تقري مفل حتي يتمكن مندراسة جدوة اع من حانفاتالمارف من جهة منجهة اخيالربح وامكااتي سوف عطيها المشروع سواءعامدر او المد كي

ان لم تستطع اقناع طفل صغير بفكرتك فانت نفسك لا تفهمها