هل تؤيد إسلوب التعالي مع العميل المرتقب أو الحديث إليه بقله احترام او بالمصرى تـتـنك عليه ؟

 انا شخصيا افعلها لمصلحه الصفقه احيانا مع أشخاص من جنسيتين احدهما عربيه والاخرى اوروبيه   وأقول احيانا  لنظر لخبرتى معهم

تم إضافة السؤال من قبل shehab mousa , محاسب عام , مؤسسه الغيث
تاريخ النشر: 2015/03/13
حسام السداتى
من قبل حسام السداتى , مدير تسويق , أكاديمية السادات للعلوم الإدارية

إحترامى للعميل هو إحترامآ لنفسى أولآ

إحترام العميل يجعل من العميل أحد عناصر المزيج الترويجى

Ramy Sehsah
من قبل Ramy Sehsah , اختصاصي تسويق ومبيعات , شركه المركز السعودي للادويه

مش في كل الاوقات من الاخر وبالمصري في ناس لو احترمتها تتنك عليك وناس لو اتنكت عليها تحترمك وخصوصا في مجال السياحه هم العرب