What are the most important qualities that must be in the successful engineer? ما هي أهم الصفات التي يجب أن تكون في المهندس الناجح؟

تم إضافة السؤال من قبل محمد سامي الششتاوي الشرقاوي , مهندس كهرباء , شركة الدقهلية للدواجن
تاريخ النشر: 2013/07/27
Ahmad Zeid
من قبل Ahmad Zeid , engineer , Talent Bay

Successful engineer must be accurate in his work, decisive, and he must be committed to deadlines.

Ahmad Ghannam
من قبل Ahmad Ghannam , Zone Manager , Nokia

الثقه والاحترام ان يتعلم بسرعه ان يشرف على فريق العمل بذكاء وحبه لفريق عمله طريق للنجاح

Jalil Said
من قبل Jalil Said , Chief of Physicists , Kirkuk General Hospital

باختصار شديد اولا تحصن بالعلم ثم الاخلاص في العمل

الأخلاق المهنية - الثقة والإلتزام - معرفة كل ما هو جديد فى سوق العمل - المهارة والفن والإبتكار

hatem labib
من قبل hatem labib , Quality control manager , MISER consultant

ان يثق بنفسه

ان يكون قادر علي جعل العمل ممتعا

Muhammad Ali
من قبل Muhammad Ali , Lead Electrical Engineer , Al-Toukhi company for trading, industry and contracting

hard worker, fast learner, dedicated, polite to subordinates, experienced, adjustable, willing to relocate, physically and mentally stable, energetic

Ahmad Khalil
من قبل Ahmad Khalil , Middle East Project Supervisor , Pladis Group - FMC Ulker

1-a good listener

2- a good thinker

3- can take decision

4- work well under pressure

Md Rukubuddin
من قبل Md Rukubuddin , HVAC PROJECT ENGINEER , UNIQUE ENGINEERS PVT. LTD

All time thinking, I will do better work from today.

Paul Bryson
من قبل Paul Bryson , UPS Service Engineer , Emerson Network Power

The ability to adapt in a forever changing environment.

ahmed Soliman
من قبل ahmed Soliman , Deputy Shift leader , جوشي مصر لصناعة الفايبر جلاس

self-planning, Time management, presentation skills, Leadership aspects, Teamwork spirit, Team Management, Influential skills, communication skills, organizational ability skill, Work under pressure, Good at dealing with different people, Hardworking, enthusiastic and self-monitor, ability to learn new rules quickly, Self-motivated and dependable.