أنت تعلم جيداً أنك لن تتقاضى المرتب السابق فى الوظيفة المتقدم إليها، هل ستكتب فى المرتب المتوقع نفس المرتب السابق ام أقل أم أكثر؟

تم إضافة السؤال من قبل ayman ramzy francis , مدرس علوم و كيمياء , مدرسة المناهل الزاخرة
تاريخ النشر: 2013/07/19

عندما تبحث عن مكان افضل لا بد ان تسجل راتب اعلى

SAHL HIJAZI
من قبل SAHL HIJAZI , Purchasing Manager , BINZAFRAH GROUP

As a professional I should be honest, & write current salary, and of course such accountability will enhance my professional carrer sooner or later.......

أحمد سليمان رزق سليمان
من قبل أحمد سليمان رزق سليمان , ادارى شئون افراد /امين مخازن , / سيسكو ترانس / اليكس ستيل / انترمنت / جروب فور / اسمنت الاسكندريه

مش هكدب واكتب المرتب القديم بكل صراحه ولو اتسألت عن المرتب فى المقابله اقول انى كنت باخد كام وان

المرتب القديم مش هيتناسب مع الشغل الجديد وانى احتاج اعلى منه

maioia mandour
من قبل maioia mandour

أولا : انا حديثة التخرج و لم يسبق لى العمل فى اى مؤسسة او شركة و الان ابحث عن وظيفة مناسبة و بالنكان المناسب اما الراتب ف لا يسبب اختلاف بينى و بين المؤسسة التى سوف اعمل بها لاننى سوف اعمل لاكتسب خبرات واتقدم فى مجالى و ليس للحصول ع راتب اكبر او اقل  .........

Menerva Melad
من قبل Menerva Melad , Account Executive, Key Accounts , Graphic Home Company

سوف اكتب مرتب اعلى لاننى انتقل لوظيفة اخرى للبحث عن مهارات افضل و مرتب اعلى و مكان افضل

هشام عيسي
من قبل هشام عيسي , Sales and marketing consultant , Free lance

اكتب المرتب الذي استحقه اي كان ...
و بحسب المكان الذي ارغب بالعمل فيه .....
فيمكن ان يكون الجهد المبذول مني اقل من المكان السابق فاتنازل عن جزء من الراتب ....
و يمكن ان اري ان اقبل بمرتب اقل فالمدي القصير و بعدها مرتب اكبر ....
و ان تكون الخبرة المكتسبة من المكان او المميزات افضل .....

Mena Ghaly
من قبل Mena Ghaly , محاسب تكاليف , نعمة بآى

ساكتب مرتب اعلى

mohamed afifi
من قبل mohamed afifi , Financial and Administrative Manager , Egyptian Ministry of Education

أكتب تفاصيل حياتك الوظيفية كما هي فإن المناورة في هذا  الشأن قد يضر بك كثيرا.

mahmoud salim
من قبل mahmoud salim , maintenance manager

إذا وجدت الفرصه للحصول على مرتب أعلى بالتأكيد لن أرفض ذلك

ahmed mahfouz
من قبل ahmed mahfouz , تيم ليدر , شركه الصواف للتوريدات الغذائيه

والله ياجماعه الموضوع ده مهم جدا ليه بقي هاقولكم انا عن نفسي لما اكون بدور علي شغل احسن من الي انا شغال فيه بكتب مرتب اعلي من مرتبي بس انا بكون ف الوقت ده بشتغل يعني عامال الوقت بلنسبالي مش مهم اما لو كونت تركت الشغل وبدور علي وظيفيه جديده والله بكتب في خانه المرتب المتوقع (المتااااااااااااااااااااح) وكلكو نظر

محمد السيد يوسف محمود بدر
من قبل محمد السيد يوسف محمود بدر , swimming trainer and life gaurd , Different clubs (alzamalek club - alshams club and city club) j

بالتأكيد لا لم اكتب نفس المرتب فلماذا أقوم بالبحث عن وظيفة أخرى أو فى مكان أخر إنما ابجث عن الافضل من حيث المرتب والمكان