بعد انتهاء الدوام طلب منك احد العملاء للحضور للشركة لاستلام بضاعة هل ستستجيب ؟

تم إضافة السؤال من قبل Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed , Property Manager , TAAM PROPERTY
تاريخ النشر: 2014/12/31
noha salah
من قبل noha salah

مش دايما لان المفروض بيبقا مواعيد محدده

وبعدين الواحد ما بيصدق يخلص شغل

احمد نبيل
من قبل احمد نبيل , محاسب , الفاروق للاعلان

بالطبع  لا لا لا

يسرى محمد السيد خليفه
من قبل يسرى محمد السيد خليفه , بائع , بيوت الازياء الراقيه

بالطبع لانى من المفترض ان اكون على اتم الاستعداد لممارسه عملى فى اى وقت وفى اى مكان وتحت اى ظروف  ماعدا الظوف القهريه بالطبع

Mahmoud Nazif Moammed Nazif
من قبل Mahmoud Nazif Moammed Nazif , مندوب مبيعات , قنديل للصناعه والتجارة

نعم  بالنسبه لى كرجل مبيعات فكان يجب دئماً حل جميع مشاكل العملاء لتجديد الثقه دئماً بى  ثم ان ليس هناك مشكله اذا خصصت من وقتى15 د لحل العراقيل التى تقف حائله امامى

محمد مجدى أحمد محمد
من قبل محمد مجدى أحمد محمد , فنى تركيبات وصيانة , Pro fitnisse

هذا يرجع للائحة الشركة ان كانت متاح لديها هذا فانا على الرحب والسعة

dalia bin saad
من قبل dalia bin saad , ادارية , مدارس الأجيال المتطورة

لا يوجد مانع في ذلك بكل تأكيد لاني بذلك سوف احسن من وضعي ومكانتي في الشركة وكذلك سنكتسب ثقه العميل وهذا في صالح الشركة

Abdelrahman Sllam
من قبل Abdelrahman Sllam , إدارة الشئون القانونية , شركة الوعد للانشاءات والاستثمارات العقارية والسياحية

أكيد طبعا دا زى اكنك نزلت والمدام طلبتك فى مشكلة اكيد هترجع نفس الكلام الشغل دا هوة الى معيشنى انا والمدام ارجع ولا ما ارجعش

DALIA GAMAL MOHAMED
من قبل DALIA GAMAL MOHAMED , سكرتاريه , AMER GROUP_ VODAFONE_سكرتاريه في شركه أطراف صناعيه

نعم سوف أذهب