غرف المراقبه الأمنيه و السلامه , تشمل التسجيل البصري و اجهزة الأنذار (الحريق - السرقه - الطوارئ) . بماذا توصي ان اتعلم ثلاث مركات لما دخلها و خارجها ؟

تم إضافة السؤال من قبل jarallah Aldossri , الحماية , وزارة الداخلية الأمن العام
تاريخ النشر: 2014/11/17
mohammed ramadan
من قبل mohammed ramadan , جندي سكرتاريه , اداره المخابرات الحربيه

فرد الامن لابد ان يكون علي درايه بجميع منظومات واجهزه التامين الموجوده داخل الموقع الكلف بيه

mohamed deghmani
من قبل mohamed deghmani , رئيس مصلحة تقنية , SCMI-LAFARGE/HOLCIM

السلام عليكم

اجهزة المراقبة لها رها الخاص في توفير الامن لكن عليك مايلي:

اولا  تتلقى تكوين في كيفية تركيبها وصيانتها

ثانيا ان تختار ماركة معروفة اذا اردت اقتنائها

واهم شيء يكون فيه خدمات مابعد البيع

والله الموفق

اسلام شوقى ابراهيم عبدالفتاح شوقى
من قبل اسلام شوقى ابراهيم عبدالفتاح شوقى , فرد أمن , توب للأمن

يا جماعه انا دلوقتى عاوز اشتغل فرد أمن براتب كويس معايا اعدادى بس بعرف اقرأ و اكتب كويس و افهم بعض الانجليزى سنى19 سنه مواليد19/9/1995 ساكن فى القليوبيه شبرا الخيمه ياريت حد يساعدنى رقمى ايميل الفيس

mahmoud seed
من قبل mahmoud seed

ان تكون مركات معروفة ولديها ضمانات ما بعد البيع