عندي 2 رامة كل واحدة دي دي رام 1 (512)..لما بيشتغلوا مع بعض بتحصل مشكلة فصلت وشغلت كل وحدة لحالها شغالة زين والمشكلة ان الجهاز شايف 1جيجا.ايه الحل؟

تم إضافة السؤال من قبل محمد علي محمد عبد الرحمن , data entry , Abood Al-Najrani
تاريخ النشر: 2014/11/10
mustafa محمد الناظر
من قبل mustafa محمد الناظر , مهندس كمبيوتر , شركه مصر كمبيوتر

دى مشكله الباص بتاع الرماه اكيد فى رامه بصاتها مختلفه عن الاخرى او قم بسراء رامه اخرى512 وجرب لان ممكن تكون الرامات عماله Conflict