ما هي نسبة الميل المسموح به في مبنى معدني ارتفاع 20م؟

تم إضافة السؤال من قبل Hamdy Mahmoud , براد تركيبات , شركة الفتح للهندسه والمقاولات
تاريخ النشر: 2014/11/01
محمد احمد عبد المنعم احمد الشرقاوي
من قبل محمد احمد عبد المنعم احمد الشرقاوي , براد تركيبات , بتروجيت

بلنسبه لاننا نعيعامل مع الارتفاعات فغير مسموح باكثر من003.

Moris gerges hana
من قبل Moris gerges hana , مشرف مدني , اوراسكوم

لو المبني ارتفاعه20م تكون نسبه الميول002اي

Mohamed Abd el salam
من قبل Mohamed Abd el salam , Civil Engineering Sections Head , Arab Swiss Engineering Company

تختلف نسبة الميل حسب الارتفاع و عدد الادوار و و تقريبا0035. من الارتفاع و بتقل النسبة حسب عدد الادوار.