ما هو اقوي برنامج حماية للحاسوب الشخصي ؟

تم إضافة السؤال من قبل mohammed malik hamid Issa , مهندس حاسوب , الشركة العربية للكمبيوتر
تاريخ النشر: 2014/10/23

بسم الله الرحمن الرحيم

كان زمان بنستخدمها كلها في وقت واحد بس باسلوب معين لانهم كانوا بيعملوا كونفليكت ( تداخل ) مع بعض

ام دلوقتي فلما باستخدما مثلا افيرا بيقوم بالمطلوب بس اعتقد انه في حالة الفيروسات الي ملهاش حل انك تستخدم كل البرامج لانه ممكن تكون شركه من شركات انتاج الفيوسات ماكتشفتش حل لفيروس معين والشركه المنافسه اكتشفته وهكذا الملاحظ انه كان زمان الشركه رقم واحد كانت نرتون وكان بيوازيها في القوه شركة مكافي اما دلوقتي فالاحوال اتغيرة وبقة افيرا وايه في جي وافاست وكسبرسكي هما الي وكلين الجو

 اضافه الى ذلك في الوقت الحالي اخطر من الفيروسات ما يسمى المالوير وهو المصطلح الاكبر الذي يندرج اسفله الفيروسات الملويير يمكن ان يتم تنزيله من المواقع المشهوره للتنزيلات وهو يمكن ان يبدو كبررنامج عادي مساعد ولكنه يتسبب في اخطار كثيره  لا حصر لها للكمبيوتر اخطرها التجسس الالكتروني

يوجد مقارنه من اكبر بيوت الخبره بين الانتيفيرس2014 في هذا اللينك

Babkir Fageer
من قبل Babkir Fageer , محاسب عام , شركة قابكو بتروليوم سودان/ابتسامتك لطب الاسنان/عالم وسامللازياء/النخبةلنقليات/خزام مهندسون استشاريون

كاسبرسكاى

michael george
من قبل michael george , أخصائي برامج الية , kiriazi

في كذا برنامج مثلا  انتى فيرس بت ديفندر & كاسبر