هل تفضل الدقه ام السرعه فى اداء مهامك ؟ وكيف تتصرف فى حاله ما اذا كان مطلوب منك شئ يجب عمله فى وقت قصير ومطلوب تركيز وجهد غير عادى ؟؟

تم إضافة السؤال من قبل khalid al-shayeb , broker insurance , broker insurance
تاريخ النشر: 2014/09/27
محمد نبيل محمود
من قبل محمد نبيل محمود , بائع بقاله , مترو ماركت

 الدقه قبل السرعه هو ممكن ترسم ملمه الحاجه الرى مرسومه فى دماغك وتنفزها بسرعه

الدقة طبعا،واذا طلب مني عمل شئ في وقت قصير ابذل كل م وسعي. وافضل م عندي بحيث يكون دقيق بالصورة المطلوبةواكيد سوف انجز عملي سريعا .