لو انت شغال فى مكان صغير14سنه بتاخد راتب 3000 جنيه وتعرض عليك تشتغل فى مكان اكبر منه او شركه كبيره بها بعض الامكنيات وهتاخد راتب 2000 جنيه هتوافق ولا؟

ملحوظه المكن ده انا شغال فيه من14سنه اتعلمت فيه اخت الخبره منه بس الظرف اتغيرت ان شغال اعتبر بأجر يومى لوجيت العمل ليك أجر لو حصلك ظرف مافيش أجر غير التعب والاهانه وعدم الاحساس بالامان ارجو حد يساعدنى برئيه ادور على شغل ولا شكرا

تم إضافة السؤال من قبل هانى صابر عبد الحميد , فنى اول كهرباء , قوشه للمعداة الهندسيه
تاريخ النشر: 2014/08/31
Zaki Alimam
من قبل Zaki Alimam

يا اخ هاني المكان في الوظيفة من رآي مو مشكلة دام الواحد يكسب رزقته والحمدلله على كل حال اما في انك تاخذ الوظيفة الثانية اذا فيه زيادة بالراتب والمعاملة افضل الله يوفقك وهذي وجهة نظر ..

كيرلس ذهنى عزيز
من قبل كيرلس ذهنى عزيز , site engineer , Orascom Construction

هوافق لانى هكتسب خبرة افضل

Basim hamad hamdan al jadani
من قبل Basim hamad hamdan al jadani , استشاري صيانه , شركه الجزيرة للسيارات

أوافق

As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

الهدف من الوظيفة  العمل بنفس المجال وكسب الخبرة اما الفرق بين شركة والاخرى ليس بكبرة الحجم او الراتب

الهدف الرئيسي هو الامتيازات

اي ماذا توفر الشركة للموظف

1. السكن - المواصلات- الاجازة السنوية - الراحة الاسبوعية (( يوم او يومين )) - علاقات اجتماعية - مكافات سنوية - ....الخ

hatem labib
من قبل hatem labib , Quality control manager , MISER consultant

لختار الافضل لكرامتك وظروفك واكيد هتنجح

طبعا هوافق علشان شركة اكبر من اللي انا بشتغل فيهاالمهم مش الماده المهم شرة المكان اللي انا بشتغل فيه

Mahmoud Ezz Eldien
من قبل Mahmoud Ezz Eldien , Senior Accountant , COPATRA GRAPHICS

رايى انا الشخصى على حسب بيئة العمل والمكان اللى هتقدر تستفيد فيه اكتر

مش شرط استفادة مادية

ممكن فى الشركة الكبيرة تتعلم حجات اكتر من الشركة الصغيرة لانه الماده مش كل حاجة

ثانيا الشركات الكبيرة بتكون نوع من ضمان المستقبل لانك لو قدرت تاخد شهاده مهنية هتقدر تترقى فى القسم بتاعك

أحمد عرفات
من قبل أحمد عرفات , كهربائى , لا اعلم

كل  ما كانت الامكانيات احدث اكيد هيبقى الشغل اكبر واحسن وهيبقى فى تطوير فى الشغل لالااحسن  وساعتها الراتب هيزيد لان فى تطور

فى رأيى  اعتقد المكان الى انا فيه حاليا بقالى14 سنه لو وقف على كده ومفيش ترقى وفيه فرصه بمكان تانى للترقى مستقبلا وزياده متوقعه مستقبلا سأنتقل للمكان الاخر العبرة ( بالمستقبل المهنى )

هشام علي محمد مصطفى قنديل قنديل
من قبل هشام علي محمد مصطفى قنديل قنديل , مدير إدارة المشروعات الهندسية , مؤسسة نجمة الدمام

لا يمكنني تغير مكاني في شركة أعمل بها كل هذه المدة لشركة أخرى إلا براتب أكبر وإمتيازات وإمكانيات أفضل ورتبة أعلى و إلا ماقيمة كل سنوات الخبرة التي إكتسبتهاز