ماهو فهمك للرياضة هل هى عمل بدنى فقط ام ذهنى فقط ام حسى فقط ؟

 Training programs for weight loss.  Training programs physical fitness.  Training programs for injured.  Training programs for physiotherapy.  Crossfit workouts.‬‏  Nutritional programs.  Group Work out.  Personal Training.  Physiotherapist by the swimming pool.  Physical rehabilitation.  Exercises a football team.  Safety observation.  Meeting every week to see the psychological and physical players. Thank you, Coach \\ AMR BAYOUMI

تم إضافة السؤال من قبل AMR BAYOUMY , I’m coach as a Health Club Manager, supervisor of sports activities, Sports Complex Attendant , Abudhabi National Hotels
تاريخ النشر: 2014/08/26
Faisal Felimban
من قبل Faisal Felimban , إداري الأمن السلامة في مصنع البلمرة , شركة الجبيل للبتروكيماويات

الرياضة هو عبارة عن توافق الذهن مع الجسد و الاعصاب مع العضلات لتأدية الحركات  وتطبيقها بصورة صحيحة

و أي غياب بينهم فسيكون هناك خطأ

عمل بدني وهو كرة قدم وعمل ذهني ايظن