الاسباب التى قد تؤدى الى حدوث مشاكل فى عرض الفيديو بعد توصيل النظام الأمنى ( الكاميرات + الدى فى آر ) ؟

تم إضافة السؤال من قبل احمد خليفة عبد الحليم , فنى تركيب كاميرات مراقبة وانظمة انذار , ِِA1 co. security systems
تاريخ النشر: 2014/08/23
ISMAEL MAHMOUD ALSHABRAWY
من قبل ISMAEL MAHMOUD ALSHABRAWY , مدرب حاسب آلي & مهندس شبكات , شركة نجد للتدريب و تقنية المعلومات المحدودة

ممكن تلاقى فى مشكله فى ال IP بتاع ال DVR لانه ممكن يكون متعارض مع IP تانى فى الشبكة الداخلية ...

وانت شغال Static IP ولا Dynamic ؟؟؟؟