بماذا يقوم نظام ادارة المعلومات المالية الحكومية في حال عدم توفر المخصصات اللازمة للشراء؟

تم إضافة السؤال من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية
تاريخ النشر: 2014/08/12
georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

في حال عدم توفر المخصصات اللازمة يقوم النظام بايقاف طلب الشراء لحين توفر المخصصات اللازمة  والتي قد تتم اما عن طريق اجراء مناقلة مالية او اصدار ملحق موازنة او باصدار طلب شراء تكميلي من حساب الامانات.

Ayman Esa Mustafa Farrag
من قبل Ayman Esa Mustafa Farrag , مدير مالي , شركة الصفوف

يتم الشراء بعد توافر المخصصات

mohamed mohmed abd elgawad sayyed
من قبل mohamed mohmed abd elgawad sayyed , مراجع مالي داخلي , مستشفي النيل بدراوي بالمعادي - كلوريد ايجيبت

من المؤسف ان لا يجيب احد علي سؤالك  فهل هذا يرجع الي1 - ان السؤال ليس له معني2 - سؤال واحد في حضانة يجاوب عليه3 - عشان السؤال علي قده

معلش متزعلش انا هجوبك ( لو انت معاك فلوس صاحب الشغل مدهالك تجبله بيها جيلاتي ومتلقتش الجيلاتي هل هتجبله مصاصه ولا هتسأله الاول )؟

بالظبط هتسأله وتستني عقبال مايرد عليك اهو هو كده هتوقف الشراء لغايط مايرد عليك اه او لا . سلام يا معلم