ماذا لو اضطررت للنزول من مكانك فى العمل الى مكان اقل لمصلحة العمل ؟ ماذا يكون رد فعلك .! ؟ هل تتمسك بمكانك الاول ؟ ام تتنازل ؟ ام تشكو .؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Mohammed Hammad Hammad , ادارى , محلات اولاد مشمش لتجارة الجمله بباب البحر
تاريخ النشر: 2014/08/06
biG heart
من قبل biG heart , خدمة عملاء وكاشير , شركة المروة للتجارة والهندسة

ممكن اتنازل اذا كانت فترة مؤقته

Ahmed Abdeltawab kamal
من قبل Ahmed Abdeltawab kamal , Head of Billing and pricing accounts department , Multipharma For Pharmaceutical-HQ

من رأى الشخصى المحتمل الصواب والخطأ انى لو هنزل من مكان عملى ده لفتره مؤقته ان المكان شاغر لاستقالة موظف أو لسبب ما وجودى به مجرد تواجد مؤقت ممكن إن استطعت فلا بأس  اما ان كان بصفه مستديمه ولا رجعة لمكانى القديم او افضل منه فسأرفض مهم يكن ولكن مع الاخذ فى الاعتبار ان كل شخص يختلف قراره بأختلاف ظروفه الشخصيه

Zahia Mostafa
من قبل Zahia Mostafa , Graphic designer , Asia

ممكن اتنازل ولكن حسب طبيعة هذا العمل