الرجاء مشكلة فى الاوfن سورس كل ما احمل اوبن سورس كملف واعملوا استيراد داخل البرنامج وما يظهرلى خطىء الا بعد العرض على المحاكى شوف الصورة :

http://im58.gulfup.com/ltq0Kt.png مش عارف ايش مشكلة الاوبن سورس مش من المفترض انوا نازل من موقع ميكونش فيه اخطاء ؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed ibraheem hassn , مطور اندرويد تحت التمرين , عمل حر
تاريخ النشر: 2014/06/18
Bilal Sammour
من قبل Bilal Sammour , Full Stack Mobile Engineer , Toptal

هل وضعت البلف في فولدر الليبز؟

Ahmed Nabil
من قبل Ahmed Nabil , Founder And Leader , Kotlin Egypt

انت عرضت المشكلة فقط ولم تعرض الكود

افتح اللوج كات واختر error وضع الصورة لعلنا نجد الحل بإذن الله