اذا ذهبت للجزار لشراء 100 جم لحم ! ماذا سيفعل ؟

هذا هو المتبع فى العادات الشرائية الغربية

تم إضافة السؤال من قبل حسام السداتى , مدير تسويق , أكاديمية السادات للعلوم الإدارية
تاريخ النشر: 2014/06/18
hossam azzam
من قبل hossam azzam , Fast food restaurant,s manager. , alexandria-egypt

اعتقد انه ممكن يفتكر انى بستهزاء بيه او بتيراء عليه وهيكون رد فعله مش كويس

NOURA r
من قبل NOURA r , محررة , الشركة الجزائرية للتامين و اعادة التامين

يمكن ان تحصل و ساعتها سيظن  البائع انه سائل فيعطيه كيلو من عندو ههه

محمد رشدى محمد
من قبل محمد رشدى محمد , Internal auditor , Intersect For Contracting

هيقولى خدلك كيلوا حاجه حلوه بالصلاة عالنبى يلاعشان الاولاد تاكل وتتبسط

سواء عند الغرب او عند العرب سيفرح بهذا الطلب لانه سيربح وسيقول لك (ارجع بعد ساعة بتلاقيهن جاهزات)واذا كنت مستعجل بدك اياهن بسرعة ما ببيع حدا غيرك بالمحل وبعطيك كل المتوفر

hisham amer
من قبل hisham amer

اطلب منه تقطيع نصف كيلو ألي قطع بوزن100 جم

salama ouda
من قبل salama ouda , purchasing section head , misr national steel ( ATAQA

ابدا -

هيقول لك تعالي اللحس السكينة

حسام السداتى
من قبل حسام السداتى , مدير تسويق , أكاديمية السادات للعلوم الإدارية

معلش سامحونى على ما سأقول

عندنا فى مصر لو طلبت100 جرام لحم من الجزار

مفروض أقول دة وبينى وبينة مترين علشان لو مسكنى

شوفوا ممكن يعمل ايه