من يعرف طريقة توصيل موتور دالندر بسرعتين ؟

بطريقة دلتا ونجمة

تم إضافة السؤال من قبل عبد الر حمن الحداد , معاين ومتخصص في الحاسبات , الشهد للاستيراد والتصدير
تاريخ النشر: 2014/06/07
Tamer Morsi Abdoh Mohamed
من قبل Tamer Morsi Abdoh Mohamed , مراقب أعمال الانشاء الكهربائيه مدنيه , شركه البواكير للمقاولات و الهندسة الملك العربيه السعوديه الرياض

للتذكير المحرك الدلندير يوجد نوعين نوع عن طريق الروذيته الدخليه للمحرك وده اسهلم وهوي بيشبه الاستار دلتاه & والاخير عن طريق تفيل الروذيته وده بتم تغذته كالمحرك ستار (مع العلم هم ثلاث اطراف لكين ممكين يكونه دلتاه و البوى كنترو اسبيد على مجموعه اخير بتحكم فى تأفيل الروذيته عن طريق الكنتكتورات وده اسعبهم وبيستهلي اسلاك اكثير (9 الى الىطرف حسب المحرك)

Ayman Hasib
من قبل Ayman Hasib

طريقه دلتا او استار  وهى كيفيه تركيب البردجات النحاسيه على التوازى او الخلف خلاف