واجهتك مشكلة مع عميل ما يريد أن يسافر إلي بلد معينه وقت الحجز كان السعر على سبيل المثال 10 وعند التنفيذ أصبح أغلي ماذا ستفعل ؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Samir Abbas Ebrahim , senior sales associate , Alyasra Fashion
تاريخ النشر: 2014/05/31
Mohamed Magdy Mohamed Said Abo El-Ela
من قبل Mohamed Magdy Mohamed Said Abo El-Ela , Helpdesk and Operation Manager , SRA Solutions for Information Technology

ممكن اشوف امكانية جديدة له او خط طيران بديل حتي لو ترانزيت ممكن اتابع الامكانية لحد ما الاقي اماكن بنفس السعر