هل من الضرورى دراسه اللغه العربيه لمعرفه قراءه القران؟

تم إضافة السؤال من قبل دعاءحسني الوردانى , مددرسة , االتع
تاريخ النشر: 2014/05/24

بسم الله الرحمن الرحيم

القراءه للقران من غير لجلجه لازمها معرفه طبعا

بس اللغه العربيه تخليك تفسر معاني الايات من غير مدرس وده طبعا اهم شيء في الحياه مش بس عشان تفهم دينك ( وهو الاهم ) ولكن عشان تفهم الدنيا كلها والاخره كمان بكل علومها اذا كان الاساس مش مفهوم حتفهم الحجات التانيه ازاي

ممكن تستمر الحياه من غير تعلم بس حتبقى ضيعة حياتك على الارض على الفاضي وحيبقى سهل التلاعب بيك من الي يعرف اكتر

كل متعرف اكتر وتتعلم اكتر ( علم مبني على اساس ) حتبقى اقوى وصعب التلاعب معاك وخلي بالك الاصول ديما هي البدايه الصحيحه للتعلم الحياه وطبعا مفيش احسن من كتاب الله والعربي لمعرفة اصول الحياه

والاهم من ده كله عشان لما يجي واحد يفتي ويقولك كلام علمي غلط ( وده حيتفهم من المنطق الي حتتعلمه اتوماتيكي وعقلك حيقارن الكلام اتوماتيكي ويحس بالغلط والصح اتوماتيكي ) تعرف وتفهم وتقارن وتتاكد اذا كان صح ولا غلط

انصحك اسمع تفسير الشيخ الشعراوي للقران لانه استاذ في اللغه العربيه ومخه مش عادي وبيقارن بين حجات كتير ( مخه من كتر العلم بيشتغل اتوماتيك ) ربنا يرحمه ويرحمنا , ملاحظه لو مفهمتش بعض كلماته عندك قاموس العربي على النت حيفهمك حجات كتير جدا

sondos khadri
من قبل sondos khadri , عاملة , وزارة أملاك الدولة والشؤون العقارية

دراسة اللغة العربية ضرورية طبعا لمعرفة كل الاشياء من القرآن أو تاريخ البلد أو تقاليدها أو من ملتقياتها العلمية

اناس الشيخ النجار
من قبل اناس الشيخ النجار , upline , Qnet

دراسة اللغة العربية مهمة جدا اولا هي لغة القرآن ويجيب علينا تعلمها وتعليمها